Gezond afvallen of spiermassa opbouwen?

Gezond en gevarieerd eten zonder dat je daar úren voor in de keuken hoeft te staan? Het is mogelijk! FitChef Turbo is met name geschikt voor mensen met een drukke agenda, die toch gezond en gevarieerd willen eten.

De FitChef Turbo bevat meer dan 100 makkelijk te bereiden recepten, boordevol eiwitten die je binnen no-time op tafel hebt. Voor elk moment van de dag: ontbijt, lunch, avondeten en alles wat daar tussenin zit.

Er is zelfs een hoofdstuk over ‘meal prepping’ met recepten die geschikt zijn om heel snel klaar te maken. Allemaal met de juiste hoeveelheid ingrediënten. Stuk voor stuk vol met gezonde voedingsstoffen, waaronder veel eiwit!

Naast de vele recepten beschikt het boek ook over een stappenplan om een voedingsschema op te stellen dat specifiek is afgestemd op jouw lichaam. Stel vast wat je nodig hebt en kijk hoe je dat omzet naar een passend menu.

Inclusief twee voorbeelden van weekmenu’s, tips voor een ‘ijzeren voorraad’, bewaartijden en ‘meal prepping’ tips. Kortom: alle ingrediënten om gezond en gevarieerd eten zo praktisch en eenvoudig mogelijk voor jou te maken.

Voorkom dat je in oude gewoontes terugvalt met behulp van de FitChef Turbo!

Wanneer je gebruik maakt van de recepten uit het FitChef Turbo boek dan heb je eigenlijk niet het gevoel dat je aan het diëten bent. Dit is een zeer positief punt, want aan een dieet zit altijd een begin en eind datum. Dit leidt vaak tot het bekende jojo-effect: je houdt het dieet tijdelijk vol, maar beland vervolgens weer in het oude eetpatroon.

Door de recepten uit dit boek te gebruiken ben je niet meer bezig met de vraag: krijg ik wel voldoende voedingsstoffen binnen? De recepten uit de FitChef Turbo zijn op zo’n manier samengesteld dat je bij iedere maaltijd voldoende eiwitten, gezonde vetten en koolhydraten binnen krijgt.

Voor wie is de FitChef Turbo geschikt?

Wat je doel ook is: meer spiermassa opbouwen, een sixpack creëren of kilo’s afvallen en weer lekker in je vel zitten. De recepten uit de FitChef Turbo zijn geschikt voor jou.

De recepten bestaan uit gangbare producten die heel goed betaalbaar zijn.

Met de FitChef turbo weet je precies hoeveel je kunt eten en in welke verhoudingen, zodat jij effectief kunt werken aan jouw doelen. De eiwitrijke recepten ondersteunen namelijk spieropbouw én vet verlies.

De recepten zijn netjes in evenwicht qua voedingsstoffen zodat je alles binnenkrijgt wat je lichaam nodig heeft. Voedingswaarden staan vermeld per recept zodat je helder inzicht hebt in wat je eet.

De belangrijkste pijlers van het FitChef Turbo Kookboek

1. Balans

Alle recepten uit het boek zijn met zorg samengesteld. De belangrijke voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden vind je terug in elk recept. Hierdoor heb je naar elke maaltijd een verzadigd gevoel, waardoor je niet alleen fit wordt, maar ook blijft. Een balans tussen ingrediënten is daarom essentieel. Jouw lichaam moet namelijk aangepast zijn op wat er binnenkomt. Dit doe je door de juiste combi’s te maken met eiwitrijke recepten zodat het lichaam hier snel aan wendt.

2. Eenvoud

Sta je graag uren in de keuken te werken met exotische ingrediënten? Dan is het FitChef kookboek misschien niks voor jou. Maar als je graag binnen 15 minuten maaltijden wilt bereiden die ook nog een boordevol eiwitten zitten, dan is de FitChef Turbo geschikt voor jou! Van ontbijt tot het diner: alle recepten zijn simpel, lekker en snel klaar te maken.

3. Smakelijk

Gezond en gevarieerd eten hoeft niet saai te zijn. Integendeel zelfs! De recepten uit de FitChef Turbo zijn gezond en heel lekker! Je hebt ook nog de mogelijkheid om te variëren tussen 105 eiwitrijke recepten.

4. Verzadigd 

Ieder recept bevat relatief veel vezels en eiwitten, waardoor je voor langere dure verzadigd bent. Afvallen wordt op deze manier een stuk makkelijker. Want zo ben je niet continu met eten bezig of loop je rond met een hongergevoel.

5. Betaalbaar

Misschien wel een van de belangrijkste pijlers: betaalbaarheid. Het probleem met veel kookboeken is dat ze werken met teveel ingrediënten, te lange bereidingstijd of teveel dure exotische producten. Leuk, als je graag in de keuken bezig bent, maar totaal niet praktisch voor dagelijks gebruik. Met FitChef heb je de mogelijkheid om gezond te eten met goedkope ingrediënten die je makkelijk en snel op tafel zet. Geschikt voor een gezond, fit en atletisch lichaam.

Over de auteur: Mark van Oosterwijck

Mark van Oosterwijck heeft in zijn kinderjaren last gehad van overgewicht. Uit deze periode is zijn passie voor gezonde voeding ontstaan. Daarom heeft hij zich uiteindelijk sterk gefocust op fitness, training en goede voeding.

Al enkele jaren is hij ook bezig om zijn kennis en ervaring te delen met anderen. Dit doet hij op zijn website drogespieren.nl. Hier kan je artikelen vinden over voeding, eiwitrijke recepten, motivatie en gezondheid. Ook heeft Mark al een eerste editie van het FitChef receptenboek uitgebracht.

Met dit boek wil hij andere mensen helpen om op een verantwoorde en makkelijk manier af te vallen. Volgens Mark gaat zijn visie van voeding en diëten vooral om kleine aanpassingen en consistentie. Wanneer je dingen drastisch gaat veranderen, dan zal dit op de lange termijn moeilijk vol te houden zijn.

Daarom is hij er voorstander van om stap-voor-stap iets gezonder te gaan leven, zodat je uiteindelijk niet meer in oude gewoontes terug valt en een nieuwe gezonde leefstijl voor jezelf creëert dat je vol kunt houden.

Ook heeft Mark van Oosterwijck een Facebookpagina waar je op de hoogte gehouden wordt van nieuwe blogs en om inspiratie op te doen voor in de keuken. Daarnaast is hij begonnen met het FitChef platform waar je kunt connecten met gelijkgestemde mensen.

Makkelijk te bereiden recepten en zeer voedzaam

Het FitChef Turbo kookboek biedt voor zowel vrouwen als mannen veel waarde. Niet alleen om een gezondere levensstijl te creëren, maar vooral wanneer je een drukke agenda hebt en toch gezond en gevarieerd wilt eten. Ook als je probeert om die overtollige kilo’s vet te verliezen, dan is de FitChef Turbo een uitstekend product. De recepten zijn eenvoudig te bereiden en daarnaast zeer voedzaam met de juiste hoeveelheden eiwitten, vetten en koolhydraten. Door de uitgebreide recepten begin je aan je reis op weg naar een gezondere lifestyle. De recepten zijn ingedeeld per dagdeel, zo bevat het boek het volgende:

  • 9 Snelle en gezonde ontbijt recepten
  • 15 Makkelijk en snel te bereiden tussendoortjes (+soep)
  • 9 Lunch recepten
  • 9 Vegetarische hoofdgerechten
  • 8 Vis hoofdgerechten
  • 13 Vlees hoofdgerechten
  • 10 Gevogelte hoofdgerechten
  • 12 Heerlijke desserts

Om je alvast een goed beeld te geven van hoe de recepten eruit zien, staat hieronder een voorbeeld recept van een proteïne cake met rozijnen en noten. Zoals je kunt zien is er genoeg aandacht besteed aan de lay-out van het boek. De opbouw van elk recept is in principe hetzelfde: een titel, stukje informatie, stappenplan hoe je het gerecht klaar maakt, benodigdheden en bereidingstijd. Ieder recept zal zoals beloofd niet meer dan 15 minuten qua bereiding in beslag nemen. Hierdoor heb jij in korte tijd toch een gezonde en voedzame maaltijd op tafel.

FitChef recepten bevatten alle ingrediënten om gezond eten zo praktisch en gemakkelijk mogelijk te maken.

Daarnaast zit er een duidelijke structuur in het boek. Boodschappen inslaan, maaltijden voorbereiden, voorbeeld weekmenu’s en allerlei recepten van ontbijt, lunch tot aan het nagerecht. Onderaan elk recept staat ook netjes het aantal calorieën per persoon (of in dit geval per plak). Plus de verhouding tussen het aantal gram eiwit, koolhydraten, voedingsvezels en vetten. Hierdoor weet je precies hoeveel je binnen krijgt of nodig bent voor jouw voedingsplan.

Proteinecake FitChef

Eiwitrijke Recepten met Fitchef Turbo

FitChef Turbo bied je een complete handleiding om gezond te leven en om op een verantwoorde manier spiermassa op te bouwen of om gewicht te verliezen. De auteur van de FitChef Turbo, Mark van Oosterwijck, is er dan ook van overtuigd dat deze manier van eten voor veel mensen werkt. Voldoet het boek toch niet aan je verwachtingen? Dan kan je het binnen 14 dagen retourneren en krijg je het volledige aankoopbedrag terug gestort.

Dit boek is zelfs geschikt voor mensen die minder koolhydraten willen eten. Alhoewel er niks mis is met koolhydraten zolang je een goede balans hierin hebt. Veel mensen denken nog steeds dat koolhydraten dik maakt, terwijl complexe koolhydraten prima passen in een gezond eetpatroon. Veel recepten zijn zo geschreven dat je zelf kunt kiezen of je ze met of zonder bron van koolhydraten eet. Op zoek naar een koolhydraatarm dieet? Klik dan hier!

Wat ontvang je dan precies? Je ontvangt een prachtig vormgegeven hardcover met informatie over gezondheid, eiwitrijke recepten en tips over hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Je leert precies hoeveel en wat je moet eten voor jouw persoonlijke doelstelling. Een compleet boek die garant staat voor een gezonde levensstijl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.