Deze programma's helpen jou met krachttraining (en cardio), voeding en het creëren van een gezonde levensstijl.

 • Voeding- en trainingsprincipes

  Deze programma’s zijn ontworpen om jou op een transparante manier inzicht te geven in belangrijke basisprincipes op gebied van voeding- en training.

 • Flexibel diëten

  Alle kennis en tools die jij nodig hebt om effectief spiermassa op te bouwen of je vetpercentage te verlagen met behulp van een passend voedingsplan.

 • Alles in één pakket

  Complete protocollen waar jij volledig zelfstandig mee aan de slag kunt. Voor ieder niveau, van beginners met 0 ervaring tot gevorderde krachtsporters.

 • Trainingsschema's

  Ontvang trainingsschema’s die zijn samengesteld op basis van progressive overload. Dit houdt in dat je je lichaam iedere keer net wat meer uitdaagt waardoor je betere resultaten boekt.

 • Macrocalculator (excel)

  Voeding is essentieel. De calculator berekent ​hoeveel calorieën je nodig bent en in welke verhoudingen jij je macronutriënten eiwitten, koolhydraten en vetten dient te eten.

 • Groepscoaching (support groep)

  Samen met gemotiveerde mensen werken aan jouw droomlichaam. In deze groep zitten mannen en vrouwen die ernaar streven om de beste versie van zichzelf te worden.

De makers van deze programma's

De mannen achter deze succesvolle programma's zijn Henry en Rinus van de Droog Trainen Academie. In 2013 gestart vanuit een passie voor krachtsport en fysieke fitheid.

Zij hebben inmiddels meer dan honderden mannen en vrouwen geholpen met het bouwen van hun droomlichaam.

Waarom zou je aan de slag gaan met hun programma's? Zij geloven namelijk in één ding: het beste resultaat voor klanten. Mensen helpen om hun krachttraining, voeding en levensstijl te verbeteren. Zowel op korte- als lange termijn.

Geen rare diëten, supplementen of magische pillen, maar met de juiste informatie waar je direct mee aan de slag kunt!

Praktisch en resultaatgericht

Henry en Rinus hebben duizenden uren geïnvesteerd en diverse seminars gevolg om alles te leren over krachttraining, voeding en de fitness lifestyle. Zij weten precies wat ervoor nodig is om een betere versie van jezelf te worden.

Of je nu 5 kilo wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of je vet percentage naar beneden wilt brengen, de programma's van Henry en Rinus zijn praktisch en resultaatgericht.

Het volgen van een standaard dieet of trainingsprogramma levert niet de resultaten op die je wilt. Verspil geen tijd en energie meer, maar focus je op zaken die resultaat opleveren.

Kies daarvoor een methode die bij jou en je levensstijl past!

Niet overtuigd?

Twijfel je 'nog' of een van deze programma's jou kan helpen?

Zelf ben ik gecertificeerd fitnesstrainer en heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd op gebied van voeding en training, waaronder fitnesstrainer A, klantbegeleiding voor mensen met obesitas en personal trainer business.

Veel kennis opgedaan, maar kennis is niet direct macht. Kennis is pas macht zodra je het in de praktijk toepast.

​Zeker in de fitnessindustrie hoef je niet op zoek te gaan naar 'het beste trainingsschema' of 'een wonder dieet' voor resultaat. Nutteloos en tijdverspilling! Het draait niet om kleine details, maar om zaken die echt resultaat opleveren.

Het Droog Trainen- en Spiermassa Protocol biedt jou dé informatie om je doelen te behalen Waarom? Je ontvangt geen voorgekauwde schema's, maar alle informatie en tools waar je volledig zelf mee aan de slag kunt. Direct beginnen?

Via de onderstaande links profiteer je van een flinke korting!

Mark, eigenaar van Sterke Spieren.nl