Over Sterke Spieren.nl

Beter, Sterker én Fitter!

Op Sterke Spieren krijg je op een transparante manier informatie over alles op gebied van sport, fitness en gezondheid. Ook adviseer ik diverse handige tools waardoor jij betere resultaten kunt behalen. Nu én op lange termijn!

Doordat er zoveel informatie beschikbaar is op gebied van voeding en training wordt het er niet echt makkelijker op om de juiste keuzes te maken. Belangrijk is dat jij hierin keuzes maakt die bij passen en waar jij je goed bij voelt.

Iedereen kan zijn of haar doelen bereiken zolang je er maar hard genoeg voor werkt. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wil opbouwen of aan je conditie wil werken, het ligt binnen handbereik zolang je tijd in jezelf investeert.

Ontdek wat voor jou werkt en waar jij je goed bij voelt zodat je er een echte levensstijl van kunt maken. Daarom krijg je bij Sterke Spieren tips, advies en motivatie tips waardoor jij stap voor stap jouw ideale fysiek kunt behalen.

  • Trainingsprogramma's

    Ben je op zoek naar een manier om af te vallen of om spiermassa op te bouwen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bekijk dan eens deze effectieve trainingsprogramma’s.

  • Receptenboeken

    Fitter worden, maar geen inspiratie in de keuken? Deze kookboeken bevatten eiwitrijke recepten die helpen bij afvallen of aankomen. Snel te bereiden en binnen no-time op tafel.

  • Blog

    Of je nu je conditie wilt verbeteren, oefeningen voor thuis zoekt of misschien ben je op zoek naar de uitvoering van een bepaalde oefening. Je vindt het op de blog pagina.

INFORMATIE, TOOLS EN PRODUCTEN DIE JOU HELPEN OM JEZELF TE VERBETEREN

OVER DE AUTEUR

Mark, oprichter van Sterke Spieren.nl. Op deze website schrijf ik over voeding, krachttraining en een gezonde levensstijl. Een fitness blog, voor zowel beginners als de meer ervaren krachtsporter. Zelf ben ik gecertificeerd fitnesstrainer en heb ik in de loop der jaren veel kennis opgedaan uit cursussen, trainingen en boeken. Om jou te helpen met je doelen deel ik graag allerlei informatie met je waar jij mee verder kunt.

Los van kennis en informatie opdoen is het belangrijk dat je wat met de informatie doet. Theorie is onmisbaar, maar zonder het in de praktijk te brengen heb je er nog niet veel aan. Om resultaten te behalen zal je er voor moeten werken. Het komt je nu eenmaal niet aanwaaien. Kijk gerust eens rond op de website om te kijken wat voor jou interessant is.