Over SterkeSpieren.nl

Op Sterke Spieren krijg je op een transparante manier informatie over alles op gebied van sport, fitness en gezondheid. Ook adviseren we diverse handige tools waardoor jij betere resultaten kunt behalen. Nu én op lange termijn!

Doordat er zoveel informatie beschikbaar is op gebied van voeding en training wordt het er niet echt makkelijker op om de juiste keuzes te maken. Belangrijk is dat jij hierin keuzes maakt die bij passen en waar jij je goed bij voelt.

Iedereen kan zijn of haar doelen bereiken zolang je er maar hard genoeg voor werkt. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wil opbouwen of aan je conditie wil werken, het ligt binnen handbereik zolang je tijd in jezelf investeert.

Ontdek wat voor jou werkt en waar jij je goed bij voelt zodat je er een echte levensstijl van kunt maken. Daarom krijg je bij Sterke Spieren tips, advies en motivatie tips waardoor jij stap voor stap jouw ideale fysiek kunt behalen.

Programma's

Ben je op zoek naar een manier om af te vallen, spiermassa op te bouwen of om fitter te worden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bekijk dan eens een van deze trainingsprogramma’s.

Receptenboeken

Gevarieerd eten is belangrijk, maar soms ontbreekt het even aan inspiratie in de keuken. Met behulp van deze receptenboeken heb je snel gezonde, eiwitrijke maaltijden op tafel.

Gratis schema's

Of je nu je conditie wilt verbeteren, oefeningen voor thuis zoekt of misschien ben je op zoek naar een krachttraining schema voor in de gym? Je kunt onze schema’s gratis downloaden.

Lees onze fitness tips

Sportmaaltijden: voedzame maaltijden voor een zware training

Sportmaaltijden: voedzame maaltijden voor een zware training

Krachttraining zorgt voor de stimulans die de spieren doet groeien, maar je dieet/voedingspatroon zorgt voor het ‘ruwe’ materiaal waarvan nieuwe spieren worden gemaakt. In deze blogpost zet ik enkele sportmaaltijden voor je op een rijtje die voedzaam zijn voor een zware workout.

Powernap tips om het maximale uit jouw middagdutje te halen

Powernap tips om het maximale uit jouw middagdutje te halen

Een powernap is een kort middagdutje dat je meer energie en zelfs creativiteit zou moeten geven. Maar is dit wel zo? Is een powernap gezond? In dit artikel leg ik je alles uit over het begrip ‘powernap’ en daarnaast krijg je tips om het maximale uit jouw middagdutje te halen.

Spierpijn na de training: goed of slecht?

Spierpijn na de training: goed of slecht?

Helaas krijg je, met alle goede bedoelingen, van training ook wel eens de rekening gepresenteerd die je eigenlijk liever niet zou willen, namelijk: spierpijn. Door de duur, intensiteit of vorm waarin getraind is, kunnen er inderdaad kleine beschadigingen optreden in de spieren.

Tips voor het maken van een heerlijke maaltijdsalade

Tips voor het maken van een heerlijke maaltijdsalade

Benieuwd hoe je zelf een gezonde maaltijdsalade bereid? Dat lees je in dit artikel! Daarbij geven we je enkele suggesties voor lekkere en gevarieerde recepten. Het maken van een maaltijdsalade wordt zo nog makkelijker.

Vorige Volgende