Over Sterke Spieren.nl

Op Sterke Spieren krijg je op een transparante manier informatie over alles op gebied van sport, fitness en gezondheid. Ook adviseer ik diverse handige tools waardoor jij betere resultaten kunt behalen. Nu én op lange termijn!

Doordat er zoveel informatie beschikbaar is op gebied van voeding en training wordt het er niet echt makkelijker op om de juiste keuzes te maken. Belangrijk is dat jij hierin keuzes maakt die bij passen en waar jij je goed bij voelt.

Iedereen kan zijn of haar doelen bereiken zolang je er maar hard genoeg voor werkt. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wil opbouwen of aan je conditie wil werken, het ligt binnen handbereik zolang je tijd in jezelf investeert.

Ontdek wat voor jou werkt en waar jij je goed bij voelt zodat je er een echte levensstijl van kunt maken. Daarom krijg je bij Sterke Spieren tips, advies en motivatie tips waardoor jij stap voor stap jouw ideale fysiek kunt behalen.

INFORMATIE, TOOLS EN PRODUCTEN DIE JOU HELPEN OM JEZELF TE VERBETEREN

  • PROGRAMMA'S

    Ben je op zoek naar een manier om af te vallen, spiermassa op te bouwen of om fitter te worden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bekijk dan eens een van deze trainingsprogramma’s.

  • RECEPTENBOEKEN

    Gevarieerd eten is belangrijk, maar soms ontbreekt het even aan inspiratie in de keuken. Met behulp van een van deze receptenboeken heb je snel een gezonde, eiwitrijke maaltijd op tafel.

  • GRATIS SCHEMA'S

    Of je nu je conditie wilt verbeteren, oefeningen voor thuis zoekt of misschien ben je op zoek naar een krachttraining schema voor in de gym? Je kunt onze schema’s gratis downloaden.

OVER DE AUTEUR

Mark, oprichter van Sterke Spieren.nl. Op deze website schrijf ik over voeding, krachttraining en een gezonde levensstijl. Een fitness blog, voor zowel beginners als de meer ervaren krachtsporter. Zelf ben ik gecertificeerd fitnesstrainer en heb ik in de loop der jaren veel kennis opgedaan uit cursussen, trainingen en boeken. Om jou te helpen met je doelen deel ik graag informatie met je waar jij mee verder kunt.

Opleidingen die ik heb gevolgd op gebied van sport en gezondheid zijn fitnesstrainer A, personal trainer business, klantbegeleiding voor mensen met obesitas en daarnaast diverse seminars over voeding. Veel van deze kennis vind je terug op deze website. Mocht je vragen, opmerkingen of suggesties hebben, mail dan gerust naar info@sterkespieren.nl.